Kwasy

Kwasy

Ocet jabłkowy jest nie tylko dodatkiem smakowym, ale także naturalnym lekiem. Lekarze, nie tylko homeopaci, rekomendują go jako naturalny środek o korzystnym działaniu, głównie ze względu na dużą zawartość potasu, wapnia, fosforu i sodu.W occie jabłkowym jest około 20 najważniejszych substancji mineralnych i mikroelementów, a także kwasy octowy, mlekowy i cytrynowy, cenne substancje balastowe, cały szereg fermentów i aminokwasów.

maria

maria 2009-10-19

Witam po przerwie amatora kwaśnych jabłek :)))))))))))

pamela5

pamela5 2009-10-19

Ocet jabłkowy pomaga również w walce z nadwagą. Dobre efekty przynosi stosowanie go równocześnie z dietą 1000 kcal.

davie

davie 2009-10-19

Wszechświat pełen jest magicznych smaków,
które czekają cierpliwie, aż nasze zmysły się wyostrzą.

Pozdrawiam.....:))))

dodaj komentarz

kolejne >