Takie potrafię kręcić własnoręcznie i te właśnie zrobiłem dzisiaj. Przepis jest prosty i znany od pradziejów. Najważniejsze są dobre jajka i mleczko. Dla większej przyjemności w konsumpcji należy dodać laskę wanilii. Żeby smak w ustach pozostawał długo potrzeba sporo słodyczy (cukru). W trakcie tężenia zamieszać jeden raz. Polecam na upały. Uwielbiam je :)
dodane na fotoforum:
alivein 2011-07-13
Patrząc na efekt, produkty chyba z najwyższej półki były :)
Ps.Poproszę porcję bez rodzynek.
kasia66 2011-07-13
Wyglądają smakowicie :)
A już myślałam, że u Ciebie "na okrągło rybki" :)
Ja kiedyś robiłam podobne z mleka koziego - rewelacja.
ahaa07 2011-07-13
narobiles mi smaku Jacku:))
tez takie robie...mniaaammmmm:)
evulcia 2011-07-13
:-) smacznego...
atina4 2011-07-14
do stu pierunów....dużo jeszcze o Tobie nie wiem.....myslałam,ze Ty tylko....................rybki i rybki:D
biere Cie :))))
lampa44 2011-07-15
mniam mniam
kasia75 2011-07-16
Wypij kawę z nadzieją,
♥ bułeczkę posmaruj radością,
♥ i niechaj w Twoim Serduszku
♥ cudowne myśli zagoszczą!!! ♥
…♥ ♥--miłego weekendu
atina4 2011-07-17
A ja dopiero teraz zauważylam,ze ten kwiatek jest sztuczny..to i lody pewnie tez;))))))))))))))))