podwędzany szprot w oleju z cebulką i przyprawami
dodane na fotoforum:
katrin 2008-11-12
ten pies ma się bardzo dobrze wszyscy bardzo o niego dbają a ponieważ tam przychodzi dużo małych dzieci pies musi być jakoś przywiązany.....a potem lata swobodnie ...znam pełno psów które są w domowych warunkach i są katowane ......dzięki za odwiedziny.....
dorika 2008-11-12
..................>,"<
........................
_____ ,x.*`,x.*`,x.
__,x.*`,x.*`,x.
_,x.*`,x.*`,x.♥.ŻYCZĘ
x.*`,x.*`,x.♥.MIŁEGO
x.*`,x.*`,x.♥.WIECZORU
_,x.*`,x.*`,x.♥.SŁODKICH,
__,x.*`,x.*`,x.♥.KOLOROWYCH
_____ ,x.*`,x.*`,x.♥.SNÓW
(_¸.*(_¸.*'´—`'*♥.♥*'´—`'*.¸_)'*¸_)
--(_¸.*'´(_¸.♥DOBRANOC♥.¸_)`'*.¸_)
----'(_¸.*'´(_¸.**.¸_)`'*.¸_)
majka59 2008-11-12
To jest drzewo u moich sąsiadów i nie mam na nic wpływu. Oni każdego roku zostawiają owoce na drzewach (nie tylko jabłka ). Pozdrawiam.
bunia 2008-11-12
Muszę Ci powiedzieć ,że kiedyś myślałam ,że pieczenie pasztetów to wyższa szkoła jazdy .Guzik prawda - każdy może .I co najważniejsze - pasztet można piec ze wszystkiego - taki domowy jest zawsze pyszny. Ten francuski kupiłam z ciekawości ( w końcu podobno najlepsze pasztety robią właśnie Francuzi )- teraz muszę go ,, rozgryźć "z czego i jak jest robiony .