Przepis rodem z Groznego. Potrawa jest przepyszna i niezwykle prosta. Kardamon nadaje ryżowi bardzo ciekawego posmaku.
Przepis tu:
https://kulinarnefantazjeyvonne.blogspot.com/2010/01/pilaw-czyli-pow-po-czeczensku.html
dodane na fotoforum:
vesper5 2010-01-27
wygląda extra...groźnie brzmi :)))...pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :)
gotujmy 2010-01-27
No to musze zrobić....Piekne danko ;0)
bunia 2010-01-27
No to chyba będzie ,, powtórka z rozrywki " - takiego na pewno nie robiłam .Pięknie się prezentuje .
goll85 2010-01-27
Milego wieczoru zycze:) oraz slodkich i milych snow
ps: swietnie wyglada naprawde super smacznie!
danka1 2010-01-27
Lubię potrawy z ryżem więc myślę, że ten pilaw jest dla mnie hi hi hi.
marysie 2010-01-28
Przepis znakomity-juz wyprobowany:)
Cieplutko pozdrawiam!
A moze za malo zimy? -
http://www.youtube.com/watch?v=R0XUjiaM0EQ