Dziś mam przechlapane

Dziś mam przechlapane

Taki dziś mój wrzut do garnka będzie .
Ale zrobię tej paszy trochę więcej
żeby codziennie nie cierpieć .
Ingrandienty potrzebne zgromadziłem .
Ma ktoś może jakiś sprawdzony przepis?
To nara biorę się za nieuniknione .

albisia

albisia 2009-08-26

Dlaczego? Tyle witamin na stole!

elap6

elap6 2009-08-26

pewnie muisz zrobić leczo...pamiętaj żeby cukinię i paprykę dusić nie więcej niż 10 minut i to wszystko

elap6

elap6 2009-08-26

aha pomidorki sparz gorącą wodą i zdejmij skorkę, kiełbaskę przesmaż osobno, cebulkę też osobno, może być na tłuszczu po kiełbasce....wszystko do jednego garnka i podlej wodą i jak mówiłam 10 minut od zagotowania. Przyprawy zgodnie z Twoim smakiem

elap6

elap6 2009-08-26

pomoglam ? to smacznego

xxsdx

xxsdx 2009-08-26

całkiem ładna martwa natura
a jak myślisz, że to dużo
to się mylisz !!!

zibidzi

zibidzi 2009-08-26

Dzięki za podpowiedzi .
Mam wrażenie że na ilość starczy . Gości oprócz wirtualnych
się nie spodziewam .
A narazie uciekam bo to ma być dzisiejszy obiad .

nienova

nienova 2009-08-26

i masz co do garnka włożyć;), pozdrawiam

slawek9

slawek9 2009-08-26

A co w brzuchatej flaszeczce, OLIWA???

zibidzi

zibidzi 2009-08-26

Oliwa z nasin lnu tłoczona na zimno jest w tej flaszce .
Może lepiej by było soś co zawiera jakąś moc?

graz5

graz5 2009-08-26

...Zbychu, zostaw to!!!! Ja zapraszam na obiad !!!! Zdążysz!

albisia

albisia 2009-08-26

Z tego może być leczo z kiełbaską. A oliwa z ziaren lnu - najlepsza i najzdrowsza na świecie.

olga22

olga22 2009-08-26

Vegete wywal ze swojej kuchni Uzywaj tylko pojedyńczo suszonych ziól. Bez dodatków polepszaczy konserwantów itd. zobacz co jest w vegecie. Do Twojego lecza dałabym zioła lubczyku swietnie własnia zastepuje wegetę , znakomite do rosołów. pozdrawiam

scorpio9

scorpio9 2009-08-26

Facet w kuchni-to będzie pycha obiadek....:))
O i mój młynek i może jeszcze w środku jest kolorowy pieprz..??
Powodzenia-Ja też zmykam do kuchni,nie będziesz sam...:))

zibidzi

zibidzi 2009-08-26

Nie czuję sie tu swojo . Tak tu na troche się zagniożdziłem.
Gotowanie to nie jest mój żywioł . Lubię jednak zmiany .
To czsami sobie coś uważę .

muszka1

muszka1 2009-08-26

OOOOO zapowiada sie pyszne danie..mniam mniam...uwielbiam je :)ale zrobienie go jest bardzo proste:)powodzenia...

gniewko

gniewko 2009-08-27

Pozdrawiam jeszcze raz praktycznie przed kolejnym wyjazdem i dziekuje za miły komentarz !!! Pstrykałkie wzasadzie zawse mam przy sobie na takich wyjazdach i jezeli bedzie co super do pstrykniecia to wszytko pokarze na garnurzku !!!
Pozdrawiam serdecznie i zycze miłego popołudnia ps. ja bede siedzial w autobusie :):)

dodaj komentarz

kolejne >