nie było sosu myśliwskiego z Winiar i kupiłam
inny....mam pytanie czy może być inny, jakoś
mi tak mączasto smakuje ten bigos, może to przez
ten sos, czy ma tak smakować....Panie które robiły
podpowiedzcie mi czy inny też mógł być ?
lila08 2015-07-28
Danuś, ja robię bigos z cukinii ale nie daję żadnego sosu z torebki ...więc nie pomogę ...
abore76 2015-07-28
Danusiu ja robiłam ze sosem myśliwskim i bardzo nam smakował.
alik61 2015-07-28
ja nie dodaję żadnego sosu....cukinia,papryka,cebula,pomidory i finito..ew.parówki i żółty ser na koniec...miłej nocki!!!
ewaiza 2015-07-28
ja nie mialam sosu mysliwskiego to dalam pieczeniowy wyszedl przepyszny
Myle ze z kazdym sosem bedzie smaczny
frykasy 2015-07-28
Po co te sztuczne sosy??? Cukinia to bardzo delikatne w smaku warzywo, wystarczy dodać świeże pomidory, cebulę, przyprawy i ocet winny 1-2 łyżki, aby się cukinia całkiem nie rozpadła, jest pycha, pozdrawiam:)))
abore76 2015-07-29
Danusiu , a jakiego sosu użyłaś? mój w smaku nie był mączasty,wszyscy się zajadali, moze skarbie użyłaś złego. Drugim razem spróbuj zrobić z sosem myśliwskim i na pewno Ci wyjdzie. Pozdrawiam.
xaviera 2015-07-29
ja robiłam z sosem myśliwskim
a Twój wygląda wyśmienicie !!! pozdrawiam i zyczę smacznego
(komentarze wyłączone)