Mięsko najpierw 2-3 dni maceruję w dużej ilości ziół/majeranek, zioła prowansalskie,tymianek,papryka,wegeta naturalna,listek laurowy, ziele angielskie/ + czosnek -zalać olejem...
Następnie włożyć do torebki /folia do pieczenia/ i w temperaturze 180 piec od 3-3.15 godz.
Miękkie , soczyste i aromatyczne mięsko - pycha!
https://www.youtube.com/watch?v=42pBDKNuPCs
gabula 2015-06-25
Witam ... miłego reszty dnia życzę :)) Pozdrawiam serdecznie...
... Smaczny obiad...
eliza59 2015-06-25
Pewnie tak Aneczko,,wygląd i smak cudownie apetyczne....Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę:)))
gulab 2015-06-26
Pyszne zdjęcie , miłego dnia życzę , pozdrawiam:)
adam24l 2015-06-26
Smacznego
Miłego weekendu.Zapraszam do głosowania na top10 , nowości i Propozycje.Zapraszam do komentowania moich zdjęć z całego tygodnia.
isia222 2015-06-26
re: tata usmiech ma młody, niestety jak idzie to już widać lata, ale nadal nie chce laski w ręke wziąć, mówi , ze go postarza:):)