NO I SIĘ DOIGRAŁ,,ZOSTAŁ NADZIANY NA BUTELKĘ:)

NO I SIĘ DOIGRAŁ,,ZOSTAŁ NADZIANY NA BUTELKĘ:)

danka1

danka1 2015-01-11

To prawda - na co mu przeyszło

kimeraj

kimeraj 2015-01-11

Taki nadziany jest najlepszy ;))

anet12

anet12 2015-01-11

My też taki lubimy bo zewnątrz chrupki a od środka wilgotny jest:)

ewaiza

ewaiza 2015-01-11

TEZ TAKI LUBIE

menia39

menia39 2015-01-11

Nie robilam tak nigdy ile czasu trzeba piec intak ogólnie wskazówki poproszę

anet12

anet12 2015-01-11

kurczaka nacieram przyprawami{czosnek,papryka,przyprawa do kurczaka,sól,majeranek}w butelkę po piwie nalewam wodę,nabijam ptaszka i do piekarnika na 1godz tak w 180-200stopni.sprawdzam patyczkiem czy upieczony.

lila08

lila08 2015-01-13

:)

dodaj komentarz

kolejne >