Grzybki przetworzone.

Grzybki przetworzone.

Grzybki przetworzone, zamarynowane i ususzone, na obiad dzisiaj duszone w śmietanie i do tego ziemniaczki:)
https://www.wielkiezarcie.com/recipe61253.html

My lubimy łagodniejsze grzybki, jak ktoś lubi kwaśniejsze zmniejsza ilość wody.

dodane na fotoforum:

slawa1

slawa1 2014-09-14

Robi wrażenie.Pozdrawiam.

ewaiza

ewaiza 2014-09-14

OJ JAK DUZO GRZYBKOW

astra40

astra40 2014-09-14

ale pyszności w słoiczkach:) jednym słowem pracowity dzień:)

esme58

esme58 2014-09-14

podaj adres, chętnie się zakradnę to Twojej kuchni...:))))
Miałaś bardzo dużo pracy, ale efekt końcowy przepyszny.

bea73

bea73 2014-09-14

pyszności...

kris13

kris13 2014-09-14

O! to już spory zapas masz..:)))

jerry61

jerry61 2014-09-14

re-To płachetka baldachowata,po naszemu ,,niemka"
Ja wole smażone lub w occie bardzie niż podgrzybka.Super delikatny grzybek a rośnie całymi stadami ,niestety lubią go też robaki.

jerry61

jerry61 2014-09-14

Twój przepis na zalewę dobry do blaszkowatych,do innych robię 1-4 ale to oczywiście kwestia smaku.do blaszkowatych dodaję tez goździki,zalewa jak do śliwek w occie.pozdrawiam

jusiap

jusiap 2014-09-14

wow :) proszę jaki zapas ;)) teraz czekać na zimę ;))
pozdrawiam :)

bahus

bahus 2014-09-15

Tylko pozazdrościć zapasów.

viki10

viki10 2014-10-02

uwielbiam grzybki w każdej postaci :)

dodaj komentarz

kolejne >