Mięsko na pasztet dla mnie,mamy i babci podsmażone:)Teraz będzie się dusić na małym ogniu pod przykryciem.Najlepiej lubię ze śliwkami suszonymi:)
dodane na fotoforum:
pantoja 2016-03-16
Już na sam widok ślinka leci. Ja też robię zawsze za dużo. Nie umiem zrobić mało pasztetu. Trochę daję a sporo zamrażam bo Pan lubi:)
Ja lubię z grzybkami suszonymi, spróbuję ze śliwkami bo mam wielkie i smaczne.
krycha2 2016-03-16
Też sama robię i mam zamiar zrobić na te święta również...100% lepsze od kupnych...
lulka1 2016-03-16
pysznie się zapowiada :) .... ja swój już upiekłam i zamroziłam ,kombinuję żeby nie zatyrać się tuż przed metą ..
anulkaz 2016-03-17
re:Lila, ja dałam 3 gatunki mięska, kawałek wołowiny, łopatka wieprzowa, kurczak i oczywiście wątróbka drobiowa:)
slonko6 2016-03-17
Prawdziwa gospodyni z Ciebie, zazwyczaj to córki dostają pasztet od mamy, podziwiam, bo dzisiejsza młodzież jest trochę wygodna, a Ty pracowita jak pszczółka, pozdrawiam ciepło