Obiad

Obiad

Biały barszcz z chrzanem, jajkiem, kiełbasą i ziemniakami:)

dodane na fotoforum:

krycha2

krycha2 2018-11-27

Moja zupa...dlaczego tak daleko do Ciebie?...

kris13

kris13 2018-11-27

,,,też bym się chętnie wprosiła na taką zupkę_podaj swój przepisik ;):))

ewab1

ewab1 2018-11-27

Pycha!

flona

flona 2018-11-27

Na to zimno.... pychota:)

jokam

jokam 2018-11-28

hahaha...
to podobny obiad wczoraj miałyśmy...

drelich

drelich 2018-11-28

Pysznie miałaś. Bardzo lubię :))

kimeraj

kimeraj 2018-11-29

re: Aniu, ciasto na pierogi robię dokładnie takie samo jak na zwykłe pierogi, tylko rozwałkowuję trochę grubiej. Pierożki niekiedy mogą popękać podczas smażenia ale tym się nie przejmuj.
W ten sposób na święta robimy pierogi z grzybkami, z kapustą i grzybkami oraz z makiem :))) Smażymy je w Wigilię i zajadamy się nimi przez całe święta - na zimno. Jeśli nie bardzo będą Wam smakować zimne, możesz podgrzać je w piekarniku (nie polecam podsmażania na patelni na głębokim tłuszczu. Chyba,że na suchej ale tego sposobu nie wypróbowałam). Pierogi można oczywiście mrozić, a później podgrzać w piekarniku.
Tak wyglądają pierogi z grzybami: http://www.garnek.pl/kimeraj/32733025/smazone-pierogi-z-grzybami, tak z kapustą i grzybkami po odmrożeniu i wyjęciu z piekarnika: http://api.garnek.pl/kimeraj/27540500/pierozki-z-grzybami-oraz-kapusta a tak pierogi z makiem: http://www.garnek.pl/kimeraj/30625514/pierogi-z-makiem-po-usmazeniu

Pozdrawiam ciepło :))

kimeraj

kimeraj 2018-11-29

Aniu, linki się podświetliły ale widzę,że dwa wywala z błędem :(( W takim razie zaznacz każdy z nich i prawą stroną myszki daj: przejdź do strony.....

prince8

prince8 2018-11-30

Pycha ,,, Miłego i udanego weekendu ...;))))

astra40

astra40 2018-11-30

Coś pysznego! Uwielbiam!

andrej5

andrej5 2018-12-01

wspaniala zupa na mrozne dni ,wygloda Apetycznie

steve62

steve62 2018-12-14

PYCHOTKA:-))

dodaj komentarz

kolejne >