Karkówka wg przepisu Mistrzyni Kulinarnej Danusi - anad60

Karkówka wg przepisu Mistrzyni Kulinarnej Danusi - anad60

Teraz do lodówki, a jutro pieczemy.
Domowe wędliny są jednak najlepsze:)

niusia1

niusia1 2015-03-05

też smażę różne mięska do obkładu do chleba- bo wiesz co jesz!

ewaiza

ewaiza 2015-03-05

swoje najlepsze

lulka1

lulka1 2015-03-05

najlepsze ..ja też mam karkóweczkę pieczoną :)

lila08

lila08 2015-03-05

ja nie kupuję żadnych wędlin ,tylko swoje :)

lisek52

lisek52 2015-03-05

Po swojemu doprawione najlepsze:)

basia43

basia43 2015-03-06

Hmmmm....warto spróbować :)

elba50

elba50 2015-03-06

Ale będzie jedzonko. :)))

jmania

jmania 2015-03-06

Jak można smacznie zjeści bez wzmacniaczy, pycha

basia43

basia43 2015-03-06

Czy podasz mi przepisik na to mięsko? Plisss....:)

anad60

anad60 2015-03-07

Olu ale mi narobiłaś....
cała wieś mi się w pas kłania hahaha...jak ja mistrzyni
prosta kobita trochę nabita i lubiąca dobrze zjeść.....
ale Dziękuje Ci bardzo :)))

dodaj komentarz

kolejne >