na tarce i jak zwykle poddusiłam z masłem...
lila08 2013-01-13
ja nigdy jeszcze nie kroiłam w kosteczkę ...zawsze na tarce ;))) są okey...prawda?
evita 2013-01-14
Ja zawsze na ogórkową trę, szkoda czasu na kostkę i chyba nawet starte lepiej smakują... :)
slawek9 2013-01-14
kiedyś ścierałem, teraz kroję - szybciej i palce w całości!!! ;) podsmażam z cebulą
baskadm 2013-01-14
RE/ a ja robię raz tak, raz tak, i uważam, że oba sposoby są super :)). Kosteczka ( drobniutka) może bardziej elegancko wygląda.... Nie wiem. Najważniejsze, to mieć dobre ogórki :)))
Ja duszę je z masłem, bez cebuli.
rycho2 2013-01-14
da się i takie zjeść
dobry wieczór Basiu, cieplutko pozdrawiamy w mroźny czas życząc przyjemnego wieczoru, spokojnej nocy i miłego wtorku, Basia i Ryszard ♥☼ ♥☼
bykck 2013-01-14
JA TEZ NIEKIEDY IDE NA LENISTWO,I NA TARCE Z DUZYMI OTWORAMI CEBULKE TRĘ..SLICZNIE I SMACZNIE SOBIE BARBARO ZROBIŁAS CEBULKE...MNIAM...ŁADNIE ZARUMIENIONA NA ZŁOTY KOLOREK..PYCHOTKA..
danka1 2013-01-15
można i tak
basiah 2013-01-15
Ja tez Basiu na tarce..nawet nie wiedzialam o krojeniu w kosteczke..:) :) :) :) :)
I tak zawsze mnie len ogarnia..