Leń mnie ogarął,więc zamiast pokroić w kosteczkę,starłam....

Leń mnie ogarął,więc zamiast pokroić w kosteczkę,starłam....

na tarce i jak zwykle poddusiłam z masłem...

lila08

lila08 2013-01-13

ja nigdy jeszcze nie kroiłam w kosteczkę ...zawsze na tarce ;))) są okey...prawda?

martast

martast 2013-01-13

Ja wole do zupy starte, do sałatek kosteczka:)))

achach5

achach5 2013-01-14

Wychodzi na to, że ja też należe do "leniwców"...
zawsze ścieram na terce ;)

evita

evita 2013-01-14

Ja zawsze na ogórkową trę, szkoda czasu na kostkę i chyba nawet starte lepiej smakują... :)

jagodaa

jagodaa 2013-01-14

zawsze tak robię i wcale nie z lenistwa, po prostu tak nam smakują lepiej

smyk5

smyk5 2013-01-14

dlaczego leń?? ja zawsze ścieram:)

slawek9

slawek9 2013-01-14

kiedyś ścierałem, teraz kroję - szybciej i palce w całości!!! ;) podsmażam z cebulą

baskadm

baskadm 2013-01-14

RE/ a ja robię raz tak, raz tak, i uważam, że oba sposoby są super :)). Kosteczka ( drobniutka) może bardziej elegancko wygląda.... Nie wiem. Najważniejsze, to mieć dobre ogórki :)))
Ja duszę je z masłem, bez cebuli.

zosia1

zosia1 2013-01-14

Zawsze trę na grubej tarce, ale bez skórki i na masełko........

rycho2

rycho2 2013-01-14

da się i takie zjeść

dobry wieczór Basiu, cieplutko pozdrawiamy w mroźny czas życząc przyjemnego wieczoru, spokojnej nocy i miłego wtorku, Basia i Ryszard ♥☼ ♥☼

bykck

bykck 2013-01-14

JA TEZ NIEKIEDY IDE NA LENISTWO,I NA TARCE Z DUZYMI OTWORAMI CEBULKE TRĘ..SLICZNIE I SMACZNIE SOBIE BARBARO ZROBIŁAS CEBULKE...MNIAM...ŁADNIE ZARUMIENIONA NA ZŁOTY KOLOREK..PYCHOTKA..

kaska28

kaska28 2013-01-15

Ja zawsze ucieram:))

danka1

danka1 2013-01-15

można i tak

akant29

akant29 2013-01-15

Nie ważne w jaki sposób, ważne aby smakowało...

basiah

basiah 2013-01-15

Ja tez Basiu na tarce..nawet nie wiedzialam o krojeniu w kosteczke..:) :) :) :) :)
I tak zawsze mnie len ogarnia..

lilaroza

lilaroza 2013-01-20

Zawsze trę na tarce !!!!!

dodaj komentarz

kolejne >