Pieczen rzymska w przekroju .

Pieczen rzymska w przekroju .

Olu astra 40 mowisz masz , w srodku jeszcze utworzyla sie galaretka , zoltar nie obtaczam w bulce tartej wyrobione mieso wkladam do foremki i pieke .

niusia1

niusia1 2015-11-19

wow! jak pysznie w tych warzywach;

kukura

kukura 2015-11-19

Wygląda super

jokam

jokam 2015-11-20

ależ pięknie podana !!

watroba

watroba 2015-11-20

wygląda mega apetycznie, szukałam przepisu, może podasz swój, proszę, pozdrawiam, miłego dnia ...

ewaiza

ewaiza 2015-11-20

re watroba napisalam przy kolejnym zdjeciu. jak robilam

zoltar

zoltar 2015-11-20

Dzięki Bardzo!
Klops wyszedł Ci idealny :)

anad60

anad60 2015-11-20

pięknie podana i mam na nią ogromną ochotę *;*

astra40

astra40 2015-11-20

Dziękuję za piękną i smakowitą fotkę:) Wspaniała i nadzwyczaj apetyczna pieczeń:)

milka65

milka65 2015-11-20

Takie to najlepsze pozdrawiam wieczorkiem

alkaa

alkaa 2015-11-20

Bardzo apetycznie wygląda...

maria10

maria10 2015-11-20

.... wystarczy na tę pieczeń popatrzeć a ślinka cieknie..... pozdrawiam bardzo gorąco:))))))

evita

evita 2015-11-21

Brakuje mi jajek gotowanych w środku w całości...

Samych przyjemnych chwil na sobotę życzę...
Pozdrawiam Izo serdecznie... :)

zoja54

zoja54 2015-11-21

Wspaniale wygląda i tak na pewno smakuje:)

anad60

anad60 2015-11-22

na śniadanko bym sobie zjadła tego Klopsa *;*
re; dziecko Dziękuje :))

jmania

jmania 2015-11-22

Bardzo apetycznie wygląda w dodatku na sałacie wygląda rewelacyjnie

evita

evita 2015-11-23

Witaj Izo...
Życzę pogodnych myśli i spokoju...
Pozdrawiam słonecznie... :)

isia2

isia2 2015-11-23

fajnie, delikatnie wyglada

ewaeu

ewaeu 2015-11-23

pyszota...:):)

dodaj komentarz

kolejne >