Mozna jesc bez dodatkow zaraz po usmazeniu ,sa bardzo chrupiace ,lub z z sosem ,ja zrobilam do tego sos pieczarkowy
( kotleciki mojego autorstwa )
Dwie torebki ryzu ugotowac , odsaczyc , do goracego ryzu wrzucilam 4 kulki zamrozonego szpinaku , duza garsc zamrozonego szczypiorku , torebke startego zoltego sera ,pol drobno pkrojonej paryki , surowe jajko.
Przyprawy tymianek ,oregano ,sol , pieprz ziolowy i naturalny ,curry ,czerwona papryka , dwa zabki czosnku przecisnietego przez praske . Wymieszac i smazyc na bardzo goracym oleju , potem mozna zmniejszyc . Przewracamy az beda bardzo dobrze usmazone i rumiane ,inaczej moga sie rozwalic .
babcia1 2019-09-20
wyglądają bardzo apetycznie
anad60 2019-09-21
Super smaczne kotleciki....to moje ulubione składniki *;*
ładnie podane,bardzo apetycznie to wygląda......mniam