[33755631]

pochwalić się muszę...wydrukowali i jeszcze stówka wpadła...:-)
przepis wysyłałam jakiś czas temu i nawet już o tym zapomniałam...a tu taka miła niespodzianka... :-)

https://www.garnek.pl/ewjo66/30318628/cos-na-zab-szynka-myszka-z

naturalnie może być i schab i szynka...kwestia co akurat mamy...:-)

tebojan

tebojan 2017-12-28

Widzę Cię!...

malako

malako 2017-12-28

gratuluję:))

babcia1

babcia1 2017-12-28

Gratulacje a przepis ciekawy!!

styna48

styna48 2017-12-28

Gratuluję Ewo, jesteś SUPER !

okasia

okasia 2017-12-28

o wow! ale super! gratuluję i ja :)

eleonor

eleonor 2017-12-28

Szynka chyba lepsza, bo mniej sucha

doka8

doka8 2017-12-28

proszę , proszę !!!! Ewo ,Ty masz tyle ciekawych pomysłów kulinarnych , widać , że z sercem pieczesz i gotujesz - zaczęłaś od rozdziału , ale życzę Tobie całej książki kucharskiej !!!!
Brawo :)

lordand

lordand 2017-12-28

...robisz się sławna...:)))

bonduel

bonduel 2017-12-28

Fantastycznie ! Gratuluję :)

katka12

katka12 2017-12-28

może i ja coś wyślę ? :)

agus73

agus73 2017-12-28

Moje grtulacje.....i chyba musze spróbować ten piegowaty schab....brzmi ciekawie.....i może byc pyszny..pozdrawiam wieczorkiem;-D

kedil

kedil 2017-12-28

gratulacje

xaviera

xaviera 2017-12-28

moje gratulacje !!!!

xaviera

xaviera 2017-12-28

a ja wczoraj u lekarza, dzisiaj w laboratorium, jutro kolejna wizyta
póki co silne przeciwbólowe które i tak nie bardzo pomagają... :(

pozdrawiam i życzę miłego wieczoru i dużo zdrówka :)

jaworr

jaworr 2017-12-28

SUPER!!!! moje gratulacje.....pozdrawiam...;)

xaviera

xaviera 2017-12-28

ja mam granatowe, są bordowe jakie jak na zdjęciu, czarne, grafitowe i chabrowe. Kolor w 100% taki sam :)

halka

halka 2017-12-28

Moje gratulacje!...przyda mi się ten przepis - dziękuję Ci Ewciu.

asiao

asiao 2017-12-29

Gratki! Należało Ci się! Garnek jest z Ciebie dumny, a ja najbardziej :)

brzydka

brzydka 2017-12-29

Brawo Ty

ewci1

ewci1 2017-12-29

Moje gratulacje:)

pantoja

pantoja 2017-12-30

GRATULUJĘ, dobry początek już zrobiłaś. Czekamy na kolejne sukcesy kulinarne...

kimeraj

kimeraj 2018-01-02

Gratulacje zdolniacho!

dodaj komentarz

kolejne >