jutro zawieszę do suszenia...

jutro zawieszę do suszenia...

zawsze suszyłam w ściereczce lnianej ,tym razem w podkolanówce... ;)
przepis tutaj:
https://www.wielkiezarcie.com/recipe63346.html

dodane na fotoforum:

niusia1

niusia1 2012-03-29

haha! widzę,że robimy to samo,a ty poszłaś śladami Maxa??- raz jeszcze dziękuję- moja póki co w cukrze się znajdzie za chwile

maxmen

maxmen 2012-03-29

Hehehe... a ja jutro robię wyprawę po karczek... ostatnio był zbyt tłusty...może jutro trafię ładny...:)))
Do świąt dam radę jeszcze podsuszyć...:)))

kot54

kot54 2012-03-29

Elegancko równiutko obwiązana...i nad kuchnią....
to będzie dopiero karczek....:))

wiga50

wiga50 2012-03-29

Jak fachowo powiązałaś.... mi tak nie wychodzi :)

danka1

danka1 2012-03-29

Zawsze jakaś odmiana

kukura

kukura 2012-03-29

Wygląda cudnie ;)

pinecha

pinecha 2012-03-29

... no ładne cacko, fiu, fiu ;-)

alkaa

alkaa 2012-03-29

ale będzie wyżerka...

kris13

kris13 2012-03-30

ja robię jutro i nie wiem czy zdąży wyschnąć............

maxmen

maxmen 2012-03-30

Jakieś bzdury ktoś tu pisze...
Najgorsi są doradcy którzy tego nie robili tylko gdzieś tam przeczytali.
Tego nie suszy się nad kuchenką... :(((
Majeranek w którym obtoczone jest mięso a nawet samo mięso ściąga zapach z gotujących się potraw.
Nie chciał bym nieć dojrzewającego mięsaka o zapachu obiadów z całego tygodnia. :)

ezbro7

ezbro7 2012-03-30

będzie super sprawa,pozdrawiam

margoll

margoll 2012-03-30

Jak elegancko przygotowana!!!!Udanego dnia życzę:)

maria10

maria10 2012-03-31

.... i znowu coś dobrego wymyśliłaś..... no tak święta tuż tuż:))))

dodaj komentarz

kolejne >