zawsze suszyłam w ściereczce lnianej ,tym razem w podkolanówce... ;)
przepis tutaj:
https://www.wielkiezarcie.com/recipe63346.html
dodane na fotoforum:
niusia1 2012-03-29
haha! widzę,że robimy to samo,a ty poszłaś śladami Maxa??- raz jeszcze dziękuję- moja póki co w cukrze się znajdzie za chwile
maxmen 2012-03-29
Hehehe... a ja jutro robię wyprawę po karczek... ostatnio był zbyt tłusty...może jutro trafię ładny...:)))
Do świąt dam radę jeszcze podsuszyć...:)))
kot54 2012-03-29
Elegancko równiutko obwiązana...i nad kuchnią....
to będzie dopiero karczek....:))
danka1 2012-03-29
Zawsze jakaś odmiana
maxmen 2012-03-30
Jakieś bzdury ktoś tu pisze...
Najgorsi są doradcy którzy tego nie robili tylko gdzieś tam przeczytali.
Tego nie suszy się nad kuchenką... :(((
Majeranek w którym obtoczone jest mięso a nawet samo mięso ściąga zapach z gotujących się potraw.
Nie chciał bym nieć dojrzewającego mięsaka o zapachu obiadów z całego tygodnia. :)