[27428782]

tacos
domowe z mąki kukurydzianej

pół szklanki mąki kukurydzianej
pół szklanki mąki pszennej
2 łyżki oleju
1 łyżeczka soli (ja dałam mniej )
3/4 szklanki wrzątku
*przepis z internetu


zagnieść ciasto , włożyć do foliowego woreczka na 1 godz by odpoczęło .Małe porcie ciasta rozwałkować cieniutko i smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu z obu stron . Gorący placek ułożyć na cienkim drewnianym wałku lub wąskiej butelce do przestudzenia .

lucyrka

lucyrka 2014-01-21

pycha, ja lubie baaardzo lagodna wersje :)

krycha2

krycha2 2014-01-21

Coś dla mojego syna..lubi ostre jedzonko...

astra40

astra40 2014-01-21

super ! dzięki za przepis, zawsze kupowałam gotowe

danka1

danka1 2014-01-21

Wygląda smakowicie

dodaj komentarz

kolejne >