tu znajdziesz przepis i dokładny opis wykonania:
https://www.garnek.pl/maria57/34477119/specjalnie-dla-ciebie-upieke
Spróbuj swoich sił. Opis może i obszerny, ale jak tylko raz spróbujesz, okaże się, że pieczenie chleba to najprawdziwsza przysłowiowa bułka z masłem.
mimozka 2018-11-18
Super ! Ślinka leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Podaj przepis , z zazdrości hi hi , postaram się też upiec . Pozdrawiam :)
babcia1 2018-11-18
z sezamem i czarnuszką?
maria10 2018-11-18
.... no to już wiem skąd ten zapach do mnie doleciał..... miłego wieczoru życzę:))))
myroad 2018-11-21
Pamiętam zapach chleba,takiego wyjętego z pieca, a smak to już nawet nie niebo w gębie ,to poezja, widziałem jak go sie robi,zagniata, potem na liściu chrzanowym do pieca,wystarczyło zwykłe,(dla mnie mieszczucha było to nie zwykłe) masło. Pozdrawiam Mario.
ewjo66 2018-12-08
robię czasem podobny w składzie... tylko biorę całą kostkę drożdży i pół na pół mąkę *450* i mąkę typową do wypieku chleba, tzn. *750*, *1400* czy nawet *2000*...
(komentarze wyłączone)