uwielbiam... zakochałam się w tym chlebku...
:o)
PS na chwile obecną została 1/5 chleba...
:o)
atiseti 2016-01-10
Pieknie wyglada :))))
My juz od kilku lat nie jemy kupowanego chleba tylko sami pieczemy
Gosiu nie musisz wykladac papierem, wystarczy posmarowac forme odrobina masla, nigdy nie przywiera , a chlebek ma cudnie pachnaca maslem skorke
intma43 2016-01-10
Małgosiu, a przepis do tego cudownego pieczywa?? Chętnie skorzystałabym ;)
Pozdrawiam :)))
magtan 2016-01-10
Muszę też spróbować!
Twoja nalewka robi furorę! Juz prawie się skończyła, w przyszłym roku zrobię z podwójnej porcji :P
marrgo 2016-01-11
@atiseti... dokładnie tak jak pisze Krysia... łatwiej przenieść go do nagrzanego gara...
:o))
marrgo 2016-01-11
@Słonko... ja piekę w brytfannie... takie starej żeliwnej "jajowatej" brytfannie...
:o))