czas na obiad

czas na obiad

Dla zmęczonych fotografowaniem, paszteciki w cieście francuskim i czerwony barszczyk. Nadziane
farszem z mięsa drobiowego, kwaśnej kapusty i pieczarek. Zapewniam, że smaczne....

franek9

franek9 2016-01-30

Wygląda to wszystko bardzo apetycznie,więc zabieram się do żarcia :)))

ewik57

ewik57 2016-01-30

to lubię :)

franek9

franek9 2016-01-30

Nie wiem czy się z kimkolwiek podzielę:))

franek9

franek9 2016-01-30

To teraz już wiem,że na pewno nieeee:))

franek9

franek9 2016-01-30

Ale trafiłaś celnie:))....w moje podniebienie :))

pantoja

pantoja 2016-01-30

To moje ulubione papu, poza tym lubię piec.
Tylko kwiatka nie zjedz:))
(jeszcze 10 zostało z ostatniego pieczenia:)

franek9

franek9 2016-01-30

:)))

satsuma

satsuma 2016-01-30

Chyba się spóźniłam bo jakiś głodomorek był przede mną :(

kuba52

kuba52 2016-01-30

Coś miłego dla podniebienia i oczu.
Pozdrowienia serdeczne zostawiam.

katka12

katka12 2016-01-30

samaś robiła paszteciki?

pantoja

pantoja 2016-01-30

Nie jadam kupowanych. Zawsze robię sama, muszę wiedzieć co jem:)

abadon

abadon 2016-01-30

Zgadzam się z Tobą Panti ...smakowite są :)

asiao

asiao 2016-01-30

Zmęczona wędrówka po Garnku, chętnie się posilę, a jeśli w tej filiżance jest barszczyk, to już na pewno nikt mnie stąd nie ruszy :)))

jaworr

jaworr 2016-01-30

Panti, ale narobiłaś mi smaku..... apetyczny ten obiadek....:))

kajus63

kajus63 2016-01-30

Byłyby smaczne gdyby nie mięso

halka

halka 2016-01-30

Wpraszam się na ten obiad;oboje z mężem bardzo lubimy i o ile da się jeszcze zabukować bilety to już lecimy !!!!

ewab1

ewab1 2016-01-30

Uwielbiam takie specjały!!!

ewik57

ewik57 2016-01-30

Re: masz ciekawe skojarzenie, choć ona raczej taka greko-rzymianka ;)

meryen

meryen 2016-01-30

A na późną kolację można? Elegancja Francja, więc siadam. A wiesz, że ja nic z francuskim nie eksperymentuję w kuchni? Mama nie nauczyła, choć chwaliła się że w szkole miała piątkę:))

ewik57

ewik57 2016-01-30

Re: aaa, ale i tak źle na tym wyszła...
A kogo obsadzisz w roli Balladyny?

pantoja

pantoja 2016-01-30

re: Od lat mam swój przepis i tylko tak robię (trochę na oko:))

styna48

styna48 2016-01-30

Wspaniałe na pewno i barszczyk do tego, pychota..

meryen

meryen 2016-01-30

To sama zarabiasz ciasto? Podziw i szacun, jak mówi młodzież:))

guniu72

guniu72 2016-01-30

mniamm, pożarłabym, mimo późnej pory :)

henry

henry 2016-01-31

nie wątpię, ze pyszne... lubie takie.... :))
Musze się zabrać za zrobienie takowych!!!

baster1

baster1 2016-01-31

Oooooj...ja szybko się męczę...to poproszę o dokładkę...:)

ewjo66

ewjo66 2016-01-31

piękna kokilka..:-) a co do pasztecików to już bym dla nich dietę rzuciła...

samba26

samba26 2016-01-31

Patrzę i kwiczę bo to moje ulubione:)

fantazi

fantazi 2016-02-04

Na pewno są przepyszne :)

dodaj komentarz

kolejne >