Kuchenne inspiracje Piatala,,,
Szaszłyk z halibuta w cieście, na warzywkach i ryżu carry.
Nadziej szaszłyki na patyczek, ja przekładałem też żółtym serem, który podczas smażenia się rozpuścił. Obtocz w gęstym cieście i smaż w głębokim tłuszczu lub frytkownicy. Jak już jest usmażony, wyjmij patyczek i przekrój na połowę, wygląda wówczas efektownie na talerzu,,
Oczywiście rybkę możesz zmienić na inną,,,
Może w tym tygodniu zrobię z łososiem i czerwoną papryka,,będą ładniejsze kolorki,,,
dodane na fotoforum:
oli74 2014-02-22
W takim układzie, szczujemy się nawzajem :)
Coś wspaniałego dziś wymodziłeś Sławku.
wpadaj na ciacho, a kisiel zostaw sobie na czarną godzinę ;)
danutaw 2014-02-22
Świetnie wygląda Twoja kolejna inspiracja, myślę , ze wyśmienicie smakuje :)
Pozdrowionka Ci ślę:)
rybka66 2014-02-22
...ale bajer..:)
anad60 2014-02-22
wyższa szkoła jazdy Szefie....
wygląda super apetycznie !!!
czemu ja nie mogę wygrać w totka
bym Ci Knajpę kupiła, marnujesz się człowieku !!!!
violinka 2014-02-22
jak zawsze po mistrzowsku otwieraj czym prędzej knajpę klienci czekają mniammmmmmmmmmmmm
hania44 2014-02-22
Fantastyczna potrawa! :) Ciasto wygląda jak bułeczka! :) Chrupiąca, mniam, mniam! :)
krysiaa 2014-02-22
Apetycznie wygląda ...myślę że i tak smakuje...:)
Miłego wieczorku życzę Sławku...:)
slav43 2014-02-22
Oryginalny pomysł. Warto wdrożyć:)))
ebrima 2014-02-22
Takie pyszności, a ja już głodna,
cóż jednak, gdy nie wypada już kolacji jeść ... ;-/
Re. No coś Ty ,,, sama wyczarowałam
do kuferka na kosztowności ... ;-))
kris13 2014-02-22
U-u!!! pożeram Ci to w całości! nawet cytrynkę :):))))))
..ach! Sławku,gdybyś miał swoją gastronomię..................:))
tonken 2014-02-23
artystycznie
kicia77 2014-02-23
...łobuz...!!!!!!!!!!!;)))) Sławku za kilka dni wracam do kurnika ,liczę na partyjkę brydża ;)))
bryza 2014-02-23
O kurcze , Ty to masz pomysły , Wygląda S*U*P*E*R* ..... wykorzystam :)))))) milutkiej niedzieli życzę :)
jolak54 2014-02-23
Le to musi być pyszne........pozdrawiam szefie, miłej i smacznej niedzieli.......:))))
sheriad 2014-02-23
Cześć, co to za smakołyki wymyśliłeś? :D Nie mam tak ostrego noża, żeby z taką perfekcją jak u Ciebie przeciąć szaszłyki ^.- Lubię inspiracje i właśnie znalazłam kolejną u Ciebie czyli przekładanie serem, bo tego jeszcze nie próbowałam. Świetnie wygląda ryż. Pozdrawiam i życzę ciepłej niedzieli.
alkaa 2014-02-23
ależ kapitalnie to wygląda...masz Ty głowę do Tego...(powinnam powiedzieć... łeb...hahaha - obraził byś się ? )
rycho2 2014-02-23
kolejną porcje pyszności
dobry wieczór, wiele serdecznych pozdrowień pozostawiamy życząc miłych snów a jutro udanego startu w ostatni tydzień lutego, Basia i Ryszard : )) : ))