Tygrysie krewetki smażone w parmezanie. Do tego dwa pyszne dipy, dobre białe wino i jestem szczęśliwy.
dodane na fotoforum:
hania44 2015-11-23
Myślałam, że coś apetycznego dla mnie ale niestety nie! :) Krewetki nie są dla mnie...ale dlaczego tygrysie?
lunia05 2015-11-23
nie wszyscy lubią owoce morza,ja też nie lubię, ale z ręki takiego mistrza, to na pewno bym się skusiła.
Pozdrawiam cieplutko.
ewjo66 2015-11-23
kiedyś ktoś bardzo mnie zraził źle zrobionymi krewetkami...i już od tego czasu ich nie ruszam...
evita 2015-11-23
Witaj Sławku...
No ładnie na fotce... ale jak dla mnie to ja tego nie mogę przełknąć... dużo razy próbowałam... :)
Spokojnego wieczoru i dobrej nocy...
Pozdrawiam ciepło... :)
wisko15 2015-11-23
BARDZO APETYCZNE :)
I WYTRAWNE :)
POZDRAWIAM :)
katka12 2015-11-23
a ja jadłam kluseczki lane z parmezanu..
deresz 2015-11-23
Czy one sa smazone w glebokim tluszczu? Ja duszonych na masle z czosnkiem i winem nie za bardzo tzn. zjem ale szalu nie ma. Ale te wygladaja calkiem, calkiem, moze bym polubila. U mnie musi nastapic zwykle oswojenie smaku:))Jak zwykle u Piatala wygladaja tak apetycznie, ze chce sie sprobowac!
szinue 2015-12-06
..oj,bardzo lubię krewetki :)