Odważyłam się:)

Odważyłam się:)

.. zrobiłam schab dojrzewający..po tygodniu usychania...wygląda tak.Czy dobrze???
brak fotki w soli..bo zapomniałam zrobić..
doba w cukrze
doba w soli
doba w przyprawach.
i 6dni suszenia

ijkk1

ijkk1 2014-12-11

nie mam pojęcia jak to się robi ,ale wygląda super (*,*)

reni51

reni51 2014-12-11

bardzo dobrze, u nas też się suszy.

grazka

grazka 2014-12-11

Robiilam podobne, nie ma nic lepszego, bez chemii, pozdrawiam

maria10

maria10 2014-12-11

.... moja była podobna i Gieniowi bardzo smakowała .... ja nie gustuję w takich szynkach..... a Ty jeszcze masz czas na takie rarytasy.... jesteś Reniu NIESAMOWITA!!!!! pozdrawiam bardzo gorąco i życzę miłego wieczoru:))))))

reni1

reni1 2014-12-11

No szukam zajęcia aby luki załatać..:))))hihi..

halinag

halinag 2014-12-11

Ja tak jak Maria nie gustuje ale wygląda bardzo apetycznie:))

mondia

mondia 2014-12-11

Ja też lubię takie długo dojrzewające szynki i wędliny i chyba Ci się udała...ja jeszcze sama nie robiłam...

rys11

rys11 2014-12-13

Witaj!
Wspaniały widok tego schabu,a jaki będzie rarytas na święta!
Serdecznie pozdrawiam:))

trawka

trawka 2014-12-13

Gratuluje. Na pewno będzie dobry.

pinecha

pinecha 2014-12-15

... wygląda bardzo apetycznie

dodaj komentarz

kolejne >