Miał być na obiad, świeży szpinak z jajkami, a są gołąbki z mięsem i ryżem, w sosie pomidorowym.Korzystam, że w sprzedaży, jest młodziutka kapustka:)Gołąbki z młodej kapusty, najlepiej mi smakują. Do pieczywa nie zagęszczam sosu, zagęszczam tylko do ziemniaczków:)
mattik 2015-05-15
pozdrawiam cieplutko życząc miłego wieczoru i całego weekendu :))
smakowitości się zapowiadają :)
niusia1 2015-05-15
pysznie się prezentują - już czuję ich smak;a ja właśnie robie bigos z młodej kapusty - też bardzo lubimy;pozdrawiam!
pantoja 2015-05-15
Dokładnie dzisiaj miałam to samo tylko zabielone śmietanką i nie z koncentratem, dałam pomidory z puszki (smaczniejsze niż z koncentratem)
Teraz są najsmaczniejsze z młodej kapustki...
klaus 2015-05-16
Z daleka do Ciebie przybywam, więc pozwól że na chwilę się zatrzymam. Kłopotu nie sprawię, ale pozdrowienia zostawię. Za Twoją gościnność podziękuję. Uśmiechem przypieczętuję i dalej powędruję.życzę miłego weekendu.
baletka 2015-05-17
Gołąbki same wpadają do gąbki;-)))
Grill już odpoczywa, ale jeszcze kiedyś coś upiekę:)
Miłej niedzieli życzę;-)