Najprostszy pasztet jaki robię . Można go robić na raty nie jako przy okazji innych potraw i gromadzić mięso , a potem już tylko upiec pasztet .Nic przez to smakowo nie traci - jest pyszny .O takim pasztecie trzeba pomyśleć wcześniej i zaplanować gromadzenie składników .
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni " TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2011/12/pasztet-drobiowo-wieprzowy-na-raty.html
dodane na fotoforum:
lejdis 2011-12-27
FAJNY PRZEPIS, CZASEM ODKŁADAM RÓŻNE CZĘŚCI MIĘSA TZW. ODPADKI, A TERAZ WIEM CO Z TYM ROBIĆ NOWEGO :) TYLKO ROBOT KUCHENNY BY SIĘ PRZYDAŁ :)
bunia 2011-12-27
lejds- ja mielę partiami w tzw Rozdrabniaczu ( elektryczny ) - ale przedtem mieliłam 2 razy w maszynce do mięsa