Z kawami u mnie to jest tak: rano czarny szatan - koniecznie gorzki by się obudzić . Po południu wszelkie możliwe aromaty . Lubię eksperymentować ze smakami . Juz robiłam kawę różaną tym razem jej śmietankowa wersja .
Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/02/kawa-rozana-ze-smietanka.html
dodane na fotoforum:
monieq 2012-02-25
jestem kawoszką, a to już brzmi aromatycznie, a w smaku to zapewne niebo w gębie, z pewnością wypróbuję ;)
krynia2 2012-02-25
Poddałaś myśl i trzeba spróbować............
bryza 2012-02-25
Takiej jeszcze nie piłam :(......muszę spróbować :)..... z pewnością jest pyszna a w dodatku tak podana :) super , pozdrawiam :)
zby60 2012-02-26
właśnie wypiłem ale zamiast syropu różanego dodałem syrop klonowy, rewelacja, dziękuję !
ana1945 2012-02-26
Zupełnie niedawno powiedziała mi kosmetyczka,że kawę należy chociaż minimalnie posłodzić,bo gorzka uderza w kości i cerę...A aromatyczna...pycha:))