Biała kiełbasa parzona i opiekana w pikantnej marynacie

Biała kiełbasa parzona i opiekana w pikantnej marynacie

Nie ma dla mnie Świąt bez białej kiełbasy. Jest na Sylwestra, Wielkanoc i Boże Narodzenie. Z reguły parzyłam ją powiązaną na małe kiełbaski kilkanaście minut , a potem piekłam razem z mięsem pieczonym na Święta. Mięsa przestałam piec - trzeba było coś wymyślić dla kiełbasek.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2015/01/biaa-kiebasa-parzona-i-opiekana-w.html

dodane na fotoforum:

polo11

polo11 2015-01-03

Biała jest wspaniała ( oczywiście nie każda ) ale jest kilka firm które potrafią zrobić dobre wyroby :)

jonna

jonna 2015-01-03

Samych sukcesów kulinarnych w Nowym 2015 Roku, zdrowia i szczęścia....

dodaj komentarz

kolejne >