sos włoski - cytryna, czosnek, odrobina suszonego oregano, sól i pieprz, odrobina cukru bazylia jesli masz ( ja nie miałam) i dobra oliwa. jeśli wyjdzie za gęste- dodaj wody ( ale powoli, zawsze mozesz dodać więcej- jeśli chluśniesz za dużo- odjąć się już nie da)
dodane na fotoforum:
steve62 2016-01-05
OJEJJJ, ŻEBY NIE NAPISAĆ FUJJJ....
TO WYGLĄDA NAWET FAJNIE, ALE JAKIE ROZLANE ŻÓŁTKO??!!!
TO NAJGORSZE CO MOŻNA SPOTKAĆ.
OJEJJ; PRZEPRASZAM - PRZYCIĄGNĄŁ MNIE FAJNY OBRAZEK, PO PRZECZYTANIU WYMIĘKŁEM....
delish 2016-01-06
Steve, ale ja cie nie namawiam, zebys to jadl. z tego co widze od 5 lat latasz po galeriach z tym swoim "fujjj". jesli nie masz nic milego do powiedzenia- po co otwierac gębę?