czemu prawie? bo w pucharkach i z kleksem konfitury z czarnej porzeczki ( bo lubię ten kwaśniejszy element). Cała reszta- krem z marscapone i biszkopty nasączone kawą i tarta gorzka czekolada- jak zwykle w tiramisu. po tym jak zrobisz, wstaw do lodówki na conajmniej pół godziny i ten ostatni biszkopcik wetknij przed samym podaniem. I gotowe.
dodane na fotoforum:
tenia45 2016-05-31
Duzo kalorii,ale tak smaczne,ze trudno sobie odmowic...
Pozdrawiam Cie uśmiech i garstkę ciepła
płynącą prosto z serca zostawiam..:))
prince8 2016-05-31
Poszalałaś a ja ? ...nic nie powiem ...:)))) FAJNE ..pozdrawiam :)))
halka 2016-05-31
re:Dziękuję za odwiedziny i komentarz.Cóż takie wypadki się zdarzają. Jedno jest pewne .... więcej jest wypadków spowodowanych przez ludzi niż z powodu zwierząt.Bardzo mi się spodobało ostatnie zdanie w Twoim komentarzu ... jakże jest ono prawdziwe.
oldham 2016-06-01
Smaczniste :)