nadzienie wieprzowe z imbirem, czosnkiem i zieloną cebulką. Sos z sosem sojowym, cukrem, olejem sezamkowym, szczyptą ( małą) anyżku w proszku i imbiru. Dodałam też parę kropli sosu Sriracha ( ostrego) bo lubimy pikantne smaki.
dodane na fotoforum:
anad60 2017-04-09
mniam....ale smakowały !!!
jagodaa 2017-04-09
hmm, nigdy nie robiłam, a opis smakowity, trzeba spróbować :)
oya04 2017-04-09
smaczne egzoty ))
beti60 2017-04-10
Życzę miłego nowego tygodnia.
astra40 2017-04-10
Na pewno pyszne ☺ jeszcze takich nie jadłam ☺
xaviera 2017-04-10
pozdrawiam i życzę miełgo dnia
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]