Robilam z cukrem brazowym i dlatego maja ciemniejszy kolor. Przepis na krem:
https://www.mojewypieki.com/post/lemon-curd---cytrynowy-krem
Z tym ze zamiast oliwy dalam lyzke masla i cukier stevie.
dodane na fotoforum:
astra40 2015-02-15
Piękne wyszły:) Moje były łyżką kładzione, a u Ciebie szprycą , dlatego takie śliczniutkie:)
lenka42 2015-02-16
Bardzo apetyczne i pięknie wyglądają
pozdrawiam Izuniu
predawn 2015-02-16
widze kolezanko ze idziemy w podobnych kierunkach :) u mnie z kolei byly bielutkie
atrami 2015-02-18
wiele dobrego czytałam o tym kremie, ale nigdy jeszcze nie robiłam...
Muszę wypróbować
andula 2015-02-19
Ewuś białka pewnie wykorzystujesz.... ja również tak robię....albo babka z białek albo bezy :)