Co zrobić z gotowaną w rosole wołowiną? Zmielić, doprawić i potraktować jako farsz do pierogów ;)
Mój syn był dziś zachwycony! Jego ulubiony rosół i uwielbiane pierogi!
A ja nie mogę jeść, bo...za ciepło :(
Wystarczy, że człek w kuchni ileś godzin spędzi.
Dzięki za miłe powitanie :) Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku :*
dodane na fotoforum:
wigater 2014-07-29
Prawda: za ciepło...
Ja też zużywam mięsko z rosołu na farsz
(oczywiście jeśli mi go wcześniej "krasnoludki"
nie zjedzą!)
;-)))))
laura5 2014-07-29
Milego popoludnia zyczymy...pozdrawiamy Was cieplutko...huraaa jutro ostatni dzien szkoly no i rozpoczynamy WAKACJE:)Teraz bedziemy leniuchowac ......
piekne foteczki macie:)..
alisha 2014-07-29
Dokładnie tak samo robię ale te pierogi podaję w rosole
http://www.garnek.pl/alisha/23546663/podano-do-stolu
sheriad 2014-07-29
Twoje pierogi wyglądają obłędnie, piękne foto!
saline 2014-07-29
wygladaja bardzo apetycznie;-) nie przepadam za wygotowana w rosole wołowina , wiec nastepnym razem skorzystam z Twojego pomyslu pozdrawiam serdecznie
funiak 2014-07-29
swietnie , ze jestes....zaraz inspiracja do gotowania powrocila:)))pozdrawiam:)))
alik61 2014-07-29
a my lubimy gotowana wołowinkę z sosikiem chrzanowym...,ale pierożki też "de best"!!!
laura5 2014-07-30
Pozdrawiamy Was bardzo upalnie i dziękujemy za przemiłe komentarze:-) ... Taka mgiełka letniego poranka. ... pozdrawiamy cieplutko :).