dziś lasagne w wersji jarskiej: warzywka gotowane na parze: marchew, brokuły, brukselka, duszona na patelni cebulka. Zamiast tradycyjnego mięsnego farszu, każda warstwa przełożona innym warzywkiem, polana beszamelem, posypana odrobiną sera, na wierzch dużo beszamelu i dużo sera. Zapiec ok.30 min.
Szczegółowy przepis na lasagne i sos beszamelowy na stronie: https://www.garnek.pl/intma43/7313708/a-dzis-byla-wyzerka-zapraszam-bo
dodane na fotoforum:
serce07 2009-10-26
super
alciaxd 2009-10-26
Rozpusta!:)))))
rucek 2009-10-26
Takie jedzenie powinno być zakazane!!Bo na samą o nim myś staję się głodna:)))Pozdrawiam i życzę jeszcze więcej takich smacznych potraw
irusia 2009-10-26
Pyszna napewno , takiej jeszcze nie robiałam zawsze robię mięsną albo serowo-szpinakową
vesper5 2009-10-26
ale to musi być pyszne...ja cię kręcę...:))) pozdrawiam serdecznie !!!
gabi99 2009-10-27
Bardzo kusząca potrawa
ginusia 2009-10-27
o tak, na takie cos idę;] zjem wszystko:]]]]] hihi pozdrawiam serdecznie:)
anettah 2009-10-28
Ojej ale super to wygląda muszę kiedyś spróbować lasagne bo jeszcze nie robiłam...