Przepis
na 1 patelni udusić 1-2 cebule i doprawic sola i pieprzem
na 2 patelni usmażyć nieduże kawałki ryby panierowanej tylko w mące
nastepnie przełożyc usmażona rybe wraz z tłuszczem do cebuli przykryć i chwilke podusić razem
Ja taka rybe uwielbiam kazda jest smaczna ale najlepszy moim zdaniem jest halibut
ki32liy 2016-11-25
Pyszności, lubię mięso drobiowe i ryby duszone w cebuli, wygląda bardzo apetycznie! :)
babcia1 2016-11-26
kurcze jak dawno nie jadłam już żadnej rybki
frykasy 2016-11-26
Nie jedz tej ryby z Chin, podobno gorsza od pangi jeśli chodzi o toksyny, w każdym razie 1 miejsce wśród ryb w zawartości ołowiu, poczytaj w necie, pozdrawiam :))
irusia 2016-11-26
Tilapia jest drugim pod względem wielkości produkcji hodowlanym gatunkiem ryb na świecie. Dostępna w Europie tilapia pochodzi głównie z hodowli w Indonezji i Hondurasie.
Obecnie dzięki wprowadzaniu standardów certyfikacji ASC , hodowle tilapii w Indonezji i Hondurasie sa przyjazne dla środowiska.
majka54 2016-11-28
Robie identycznie ale z karpiem i jest to dla mnie najsmaczniejsza rybka na wigilie .
baygel1 2017-11-17
Dzisiaj zrobiłam dorsza wg tego przepisu. Wyszedł pyszny ! dziękuję za inspirację :) pozdrawiam serdecznie :)