Gotuję też flaczki z lina, boczniaków itp.
ale zawsze warzywa najpierw lekko obsmażam na oleju bo wtedy zachowają swój kształt i nie rozpadną się w czasie gotowania
dodane na fotoforum:
woltyna 2018-01-24
Lubię grzyby,ubiegłego lata udało się upolować troszkę na zapas,ale to też już historia,były pyyyszne
babcia1 2018-01-24
też nie znalazłam nigdy tych grzybów..a domu mamy dość chłodno ..
babcia1 2018-01-24
pysznie wyglądają Twoje flaczki ja ostatnio robiłam, ze Szmaciaków flaczki też były pycha
babcia1 2018-01-24
szmaciak to grzyb jak kozia broda!!inaczej też Siedzuń..obgotowałam i mam w zamrażarce
lucilla 2018-01-24
czego to człowiek na starość się nauczy ?? nigdy o takich grzybach nie słyszałam, a tu flaczki ???