astra40 2013-03-22
ta galaretka obok łopatki, to jest to co lubię najbardziej. A łopatka z galaretką to już po prostu niebo w gębie :)
tokina 2013-03-24
jak piekłaś tą łopatkę że wyszła taka galaretka, mogłabyś kliknąć przepis ? bo wygląda naprawdę pysznie.
lulka1 2013-03-25
http://www.garnek.pl/lulka1/25220709
torebkę do pieczenia rozcięłam by powstał duży prostokąt i bardzo ścisło zawinęłam mięso jak cukierka i obwiązałam bawełnianym sznurkiem .
Mięso przed pieczeniem przez ok dobę poleżało w przyprawach natarte czosnkiem ,majerankiem ,solą ,pieprzem ,gotową mieszanką do pieczeni ,liście laurowe ..do nagrzanego piekarnika wstawiłam pieczeń na 2,5 godziny i pozostawiłam tam mięso do wystygnięcia .