domowa kapusta kiszona
krycha2 2015-10-14
Czas kiszenia uważam za otwarty...do dzieła babeczki za przykładem *lulki1*...w tym tygodniu będę to robić..
puszek 2015-10-14
Kobieto, litości...........ja nie powinnam tyle jeść, a co tu zajrzę, to nowe pyszności......kapustka domowa, istny poemat
anita591 2015-10-14
Bez imienia i nazwiska
ja Cię mocno ściskam
i przesyłam kilka słów
na tym kończę
-bywaj zdrów-
mariol6 2015-10-14
O, rany! Zawsze marzę, i zawsze pluję sobie w brodę, że nie mam czasu... ;-)
lucyrka 2015-10-15
Puszku,ale kapusta kiszona nie tuczy :)))
pamietam z dziecinstwa, jak rodzice kapuche kisili,cala wanna byla naszatkowana :))
semara 2015-10-15
Własnej roboty, najlepsza, podziwiam Ciebie:)
lulka1 2015-10-15
Nie ma za co ,to naprawdę niewiele wysiłku wymaga ..dwa tygodnie temu na bazarku kupiłam od chłopa 1 kg kapusty kiszonej , miała być pyszna , a okazała się okropna w smaku .Po zjedzeniu surówki wszyscy odczuliśmy to na własnej skórze , resztę kapusty wywaliłam . Dostałam olśnienia ,jak sama nie zrobię to kolejny raz mogę trafić na gównianą kapuchę 6 zł za kg . Chłop stracił klientkę , a ja mam pewność ,że nie mam kapusty zakwaszonej ,wybielanej i kto wie co jeszcze robią z kapustą na handel ..