Warzywa na parze,wieczorową porą- w garze.

Warzywa na parze,wieczorową porą- w garze.

Czyli moja piątkowa warzywna tradycja smakowa ...na parze.
Ziemniak,kalafior,brokuł,fasolka i brukselka.
Posypane obficie koperkiem i lekko skropione oliwą z ryżu.

(Bez wywaru z świńskich kości,jak to dziś serwuje mój naśladowca.)


Copyright 1956 @ maska33

halka

halka 2021-04-30

Smacznego!...u mnie dziś też warzywa ale zapiekane ...a zamiast świnki - rybka.

awangar

awangar 2021-04-30

Zdrowo, lekko i smacznie.

helios7

helios7 2021-04-30

Na talerzu samo zdrowie:) Po takiej kolacji sny będą kolorowe:))

tesla

tesla 2021-04-30

Ja już dawno nie używam świnki.

styna48

styna48 2021-05-01

Super potrawa , zdrowo i smacznie .

komar1

komar1 2021-05-01

Wolę ziemniaki i zsiadłe mleko.

dodaj komentarz

kolejne >