Coś mnie wzięło i zrobiłem znowu Terrinę. Podana z lekką sałatką cytrusową, chrupiącym pieczywem i prawdziwym masłem staje się wykwintną przekąską burżuazyjną. Sam byłem zachwycony. Sądzę, że jest to też dobra propozycja na Wasz Wielkanocny stół. Samo wykonanie,to zaledwie 10-15 minut. Smacznego.]
Przekąska burżuazyjna prosto z Francji.
Są pytania o przepis: Dwie terrinki z przepisem są na stronie 21 i 22.
dodane na fotoforum:
wosiek 2012-03-27
smaczniutko wyglada, tylko napisz prosze co robic przez te 10-15minut?;))
pozdrawiamy:))
funiak 2012-03-27
prezentuje sie atrakcyjnie tak strategicznie i starannie pokazane......swietny kadr:)))....gdzie szukamy przepisu?:)))
kot54 2012-03-27
Dobra....ja to wiem...Pozdrawiam :))
evita 2012-03-27
Nie wierzę, że tak szybko ja bym się męczyła chyba pół dnia... hihihi
miłego popołudnia, takiego ze słoneczkiem, u mnie od pewnego czasu świeci... pozdrawiam...
sheila 2012-03-27
No, no wygląda bardzo apetycznie :)
Dziękuję, słonecznego dnia życzę :)
smyk5 2012-03-27
i mam cos nowego na wielkanocny stół-po swietach napiszę jak została potrawa przyjeta przez gości:)
sceller 2012-03-27
fantastyczna przekąska...znam przepis i też robię bo smakuje gdy żona domowi gotuje :P
Pozdrawiam Sławku miło :))
tabea 2012-03-27
Powiedz Slawku,czym moge zastapic wedzone udka ? Takich u mnie niestety nigdzie nie dostane... :-(
mada31 2012-03-27
o pysznie! widze ze jestes obeznany w kuchni z calego swiata Slawku! rzeczywiscie Francuzi jedza czesto terrine ( szkoda ze nie umiem tego przyrzadzac ale kiedys sprobuje), pozdrawiam cieplo
werena 2012-03-28
apetycznie