Może pierogi ruskie z wielkimi skwarkami z boczku?
dodane na fotoforum:
slav43 2013-11-11
Mniammm! Ja robię mniejsze, tak żeby pochłonąć ze 25 sztuk.:) A najbardziej lubię z topiona i zasmażaną kwasną smietaną.:)
funiak 2013-11-11
no tak a pozniej bedziesz nas dreczyl moda plazowo....podjedzcie dziewczeta i panie :))))podoba mi sie sposob prezentacji ....:)))
hania44 2013-11-11
Ale pycha! :) Narobiłeś smaku na noc! :) A ja kolację jadłam już bardzo dawno! :) Chyba znowu mnie głód obudzi w nocy! ;)
alivein 2013-11-11
Dwa zjem od razu , resztę zostawię na jutro:)......
nawiasem mówiąc jutro u mnie będą ze szpinakiem-pierwszy raz będę robić w takim wydaniu ,więc asekuracyjnie te Twoje chetnie zatrzymam na jutro;)))
hania44 2013-11-11
Ciekawa jestem kolejnych fotek z Senegalu...ale te pierogi to chyba ze Szczecina? :)
basiah 2013-11-12
Pysznosci...Jutro zjem,bo skradlam jedego:)) a dzis juz ciemna noc..Pozdrawiam Slawku ;)
stachs7 2013-11-12
Jak najbardziej!Podwójną porcję poproszę!Pozdrawiam.
oliwkaa 2013-11-12
fajniste pierogi !
frykasy 2013-11-12
haha, gdybyś nie podpisał zdjęcia w życiu bym nie zgadła, że to ruskie pierogi...:)))
katka12 2013-11-12
jadłam dziś, ale z mąki gryczanej..
kris13 2013-11-12
O! pierogi_uwielbiam!!! ze wszystkim :))
..podoba mi się kształt Twoich pierogów..........
filutek 2013-11-13
Skuszę się choć na jednego, bo tak apetycznie wyglądają.
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia. :)
cul8er 2013-11-13
Lubię,mniammm...
coral81 2013-11-16
mmm........pycha
marica 2013-11-23
za duzo tluszczu....