8.
... jak kogoś poniesie to może jeszcze dodać garstkę kukurydzy i zielonego groszku :-)
dodane na fotoforum:
slawek9 2012-03-04
kukurydza - nie, na pewno nie zaszkodzi ale do chińskiego nie pasuje. polecam natomiast kasztan wodny.
wok jest u mnie często w użyciu, mam parę swoich ulubionych dań...
pinecha 2012-03-05
-slawek9
... dlatego te danie nazwałem "danie z woka", a nie chińszczyzna ;-)
- do tego makaronik sojowy, i wyszło pysznie :-)
slawek9 2012-03-05
zgadzam się na 100%! ale "wok" to chiński wynalazek, przyrządzanie różnych składników potrawy na różnych częściach patelni, bardziej albo mniej gorące. ale to wiesz i nie będę już więcej "truł".
lubię chińszczyznę, ale nie w restauracjach - chcę wiedzieć, że nie jem kota, psa albo szczura :))))))))))
miłego pichcenia!!!