Zapiekanka z fasolą

Zapiekanka z fasolą

Składniki:
gotowany kalafior, 0,5 kg
biała fasola z puszki, 1 puszka
cebula, 1 szt
czerwona fasola, 1 puszka
ser, wg uznania
bazylia, oregano, chilli, oliwa z oliwek, do smaku.

Opis przygotowania:
1. Układamy warstwami: kalafior, białą fasolę, podsmazoną na oliwie (może być smakowa, ja użyłam chilli-rozmarynowej) cebulę, czerwoną fasolę, przyprawy i ser.

2. Zapiekamy ok 20 minut w 180 st. Smacznego!

dodane na fotoforum:

vesper5

vesper5 2009-10-28

...bardzo fajny przepis...:))) pozdrawiam serdecznie !!!

tadota

tadota 2009-10-28

apetycznie wygląda ta zapiekanka...miłego dnia

tosca

tosca 2009-10-28

Dziekuję, wzajemnie! :)

ginusia

ginusia 2009-10-28

super ten przepisik, wyprobuje napewno bo fasolka to moje ulubione warzywko;]] miłego dzioneczka:)

renatal

renatal 2009-10-28

AKURAT MAM FASOLE W PUSZCE MUSZE SPRUBOWAĆ!

nika81

nika81 2009-10-29

Po fasoli różnie bywa....

dodaj komentarz

kolejne >