wygorz 2009-08-23
Już po degustacji. Smaczny. Inny, nieznany smak pomidorów. Lekko kwaskowaty, delikatnie słony i subtelnie wyczuwalny smak chili i czosnku. Dzięki za przepis !
larka 2009-08-23
tekapary to ja uzywam tylko do ryb:p:p
adigonz 2009-08-24
Pozdrawiam Cie serdecznie po dlugiej przerwie zycze milego dnia.
adigonz 2009-08-24
Adam bylem tylko 3 dni w Bytomiu
kasiaj4 2009-08-24
*¸.¤*¨¨*¤. ......¸.¤*¨¨*¤. ......¸.¤*¨¨*¤.*
*(((((:*.......Witam cieplutko..........* :)))))*
*(((((:*.......pozdrawiam milutko......*:)))))*
*(((((:*.......słoneczne buziaki.........*:)))))*
*(((((:*......na cały dzionek taki.......*:)))))*
*¨*¤.¸¸.¤*........¨*¤.¸¸.¤*.......¨*¤.¸¸.¤*
gabbia 2009-08-24
Widzę że stałeś się niezłym kucharzem, a może już byłeś wcześniej tylko sie nie ujawniałeś? Mam nadzieję że nie wrzuciłeś za dużo tej acciughi.Pozdrawiam.
musska 2009-08-24
mniam mniam;)
adigonz 2009-08-25
Pozdrawiam Cie serdecznie zycze milego Wtorku.
musska 2009-08-25
ludzie na moi
zdjeciu maja po 60 lat
leluuu 2009-08-25
Witam milutko, pozdrawiam cieplutko :)))
Niech cały dzień minie Ci bez smutków
a słoneczko na niebie niech świeci dla Ciebie