Beata wie co to będzie...

Beata wie co to będzie...

Dzięki za przepis, wrażenia opowiem

wygorz

wygorz 2009-08-23

Już po degustacji. Smaczny. Inny, nieznany smak pomidorów. Lekko kwaskowaty, delikatnie słony i subtelnie wyczuwalny smak chili i czosnku. Dzięki za przepis !

larka

larka 2009-08-23

tekapary to ja uzywam tylko do ryb:p:p

adigonz

adigonz 2009-08-24

Pozdrawiam Cie serdecznie po dlugiej przerwie zycze milego dnia.

adigonz

adigonz 2009-08-24

Adam bylem tylko 3 dni w Bytomiu

kasiaj4

kasiaj4 2009-08-24

*¸.¤*¨¨*¤. ......¸.¤*¨¨*¤. ......¸.¤*¨¨*¤.*
*(((((:*.......Witam cieplutko..........* :)))))*
*(((((:*.......pozdrawiam milutko......*:)))))*
*(((((:*.......słoneczne buziaki.........*:)))))*
*(((((:*......na cały dzionek taki.......*:)))))*
*¨*¤.¸¸.¤*........¨*¤.¸¸.¤*.......¨*¤.¸¸.¤*

gabbia

gabbia 2009-08-24

Widzę że stałeś się niezłym kucharzem, a może już byłeś wcześniej tylko sie nie ujawniałeś? Mam nadzieję że nie wrzuciłeś za dużo tej acciughi.Pozdrawiam.

barossa

barossa 2009-08-24

jesteś niesamowity!piękny opis:)cieszę się,że smakowało

musska

musska 2009-08-24

mniam mniam;)

adigonz

adigonz 2009-08-25

Pozdrawiam Cie serdecznie zycze milego Wtorku.

musska

musska 2009-08-25

ludzie na moi
zdjeciu maja po 60 lat

leluuu

leluuu 2009-08-25

Witam milutko, pozdrawiam cieplutko :)))
Niech cały dzień minie Ci bez smutków
a słoneczko na niebie niech świeci dla Ciebie

dodaj komentarz

kolejne >