ciasteczka a'la krakersy :-)
malutkie, smaczne i wesołe - więc polecam :-)
aby były naprawdę kruche trzeba je cienko wałkować i pilnować w piekarniku, bo takie cieniutkie mogą się spalić...dziurki robiłam początkowo rurką do koktajli, ale wydały mi się za małe, więc użyłam *ustrojstwa* do usuwania gniazd nasiennych z jabłek...
asiao 2019-01-05
Bardzo fajnie wyglądają :) tylko że drobnych ciasteczek to ja raczej unikam, bo jakoś tak zbyt łatwo wchodzą... Człowiek nawet nie czuje że zjada, coś robi pomiędzy tym, a tu naraz dno prześwituje... no to trzeba dojeść , co się będzie te parę poniewierac... No i... Sama rozumiesz :)))
davie 2019-01-05
Bardzie lubię ciasteczka własnoręcznie upieczone
od tych ze sklepu. Mają lepszy smak i zapach.
lordand 2019-01-05
..."Są też dziurki i dwuznaczne...
....choć śmierdzące ale smaczne...
....my lubimy je pasjami...
....to...SZWAJCARSKI SER Z DZIURAMI"...
...autor nieznany...:)))
babcia1 2019-01-05
oj na pewno są pyszne