Wielkim powodzeniem cieszył się gulasz z jagnięciny przygotowany na patelni o średnicy 2 metrów przez kucharzy Beskidzkiego Klubu Kulinarnego wspólnie z uczniami szkół gastronomicznych.
dodane na fotoforum:
pantoja 2014-07-21
Do takiego naczynia pewnie ze cztery jagniątka weszły. Wygląda bardzo apetycznie a jagnięcinę lubię bo zdrowa i smaczna. Jak tu dobrać proporcje na tak wielką ilość:)
jaska15 2014-07-21
ale pieknie i apetycznie wyglada,zjadlabym bez tego mieska..
fajnie i ciekawie Elu;-))
dankach 2014-07-21
A Ty tylko fotografowałaś. Trzeba było poczekać na degustację. Miłego wieczoru Elu:)
romanka 2014-07-21
...dzisiaj jednak nic bym nie zjadła.....za upalnie i parnie.....!!!
...Elu, miłego wieczoru.....:)))
wiska 2014-07-21
Ręce pewnie ich rozbolały od krojenia:)...wygląda pysznie...chłodku na wieczór życzę ELU:)
danka1 2014-07-21
świetnie pokazane
ikunia5 2014-07-22
Wygląda smakowicie, tak pięknie wyeksponowany - szkoda że nie poczekałyśmy, tak jak sugeruje Danusia. Serdeczności zostawiam:)
ela51 2014-07-22
Co za jadła...PYCHOTKA...pozdrawiam serdecznie.
gruda49 2014-07-22
Z pewnością smakowite było to kolorowe jedzonko.
ela51 2015-07-09
Jakie pyszne jadełko mniam...:)
(komentarze wyłączone)