Lekko podsmażyć i dusić w cebuli i w jabłuszku,dodać sól ,pieprz i majeranek.Dusić nie za długo,bo będzie twarda.Na dodatek surówka z kapusty kiszonej.
anana57 2015-01-31
Taką uwielbiam , od czasu do czasu właśnie tak robię ...nie ma wtedy lepszej..pozdrawiam
pantoja 2015-01-31
Bardzo lubię wątróbki drobione, bardzo krótko smażone. Najlepiej mi smakują z pieczywem (moja wątroba też nie lubi wątróbki ale czasem ją lekceważę:))
bea01 2015-01-31
mniam, pyszny zestaw... pozdrawiam i miłej niedzieli życzę:)
mpmp13 2015-02-01
Troszkę inaczej robię wątróbkę .Wcześniej przed smażeniem ok.2 godz. panieruję małe kawałeczki ( w mieszance bułki tartej i mąki ) ,delikatnie je rozgniatam. Wstawiam do lodówki . Jak ziemniaki gotowe to szybko smażę .Wszyscy nagle polubili te niby kotleciki wątrobowe.
halinag 2015-02-03
Pyszne danie lubimy watrobkę robię tak jak Ty ale też obtaczam w mące malutkie kawałeczki i duszę potem łącze z uduszonymi pieczarkami cebulką i czerwoną papryką