Szczaw pasteryzowany.

Szczaw pasteryzowany.

UMYTE LIŚCIE SZCZAWIU PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY I ROZGOTOWAĆ NA PAPKĘ PO CZYM PRZETRZEĆ PRZEZ DURSZLAK MOŻNA OSOLIĆ I POPIEPRZYĆ DO SMAKU PRZEŁOŻYĆ DO SŁOICZKÓW I PASTERYZOWAĆ 10 MINUT

dodane na fotoforum:

pusia85

pusia85 2010-04-23

poprosze jeden sloiczek :):)

efi79

efi79 2010-04-23

Ja bym zupki szczawiowej chętnie spróbowała, nigdy nie jadłam.
Podaj pliss jakiś sprawdzony przepis :)))

dosiak

dosiak 2010-04-23

Wspaniały jest barszczyk szczawiowy a ziemniaczkami i jajkiem sadzonym...... pozdrawiam :)

beamm

beamm 2010-04-23

świetny kolorek

lunio

lunio 2010-04-23

Ten środkowy słoik proszę dla mnie:)))
cudnie wygląda:)))

kazia53

kazia53 2010-04-23

No prosze! a ja jeszcze nie jadlam zupy ze swiezego szczawiu :-( To moze porwe od ciebie jeden sloik? ;-)

jaworr

jaworr 2010-04-23

wspaniały zapas ...........:))

vesper5

vesper5 2010-04-23

...super zapasik...:)))

kot54

kot54 2010-04-23

Ale zapas, aż Ci zazdroszczę,mieszkam na wsi ,ale szczawiu nie umiem nazbierać, aż wstyd.

lujaro4

lujaro4 2010-04-23

W życiu nie jadłam zupy szczawiowej, chociaż rośnie koło domu...muszę spróbować! A szczaw wcinaliśmy jako dzieci jak króliki!

theresa

theresa 2010-04-23

jadlam paszna zupka...

eporemb

eporemb 2010-04-23

zapasy można już robić,a jak robisz ten przecier-proszę o przepis

umila

umila 2010-04-23

super....bardzo lubie szczawiówkę :))

magdabo

magdabo 2010-04-23

Myślę , że na tym nie zakończysz ...

dodaj komentarz

kolejne >